Imødekommende frontmedarbejdere til vigtig samfundsopgave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere og virksomheder i håndtering af gæld? Bliver du motiveret af at yde service i øjenhøjde, hvor både din faglighed og din personlighed er afgørende for succes? Og trives du i en udadvendt rolle, hvor du dagligt er i kontakt med mange forskellige mennesker på telefon eller via mail? Så har vi et helt unikt job i Tønder, hvor du kan være med til at sætte dit præg på god kundeservice i fremtiden.

Vejledning med et smil i stemmen
I Gældsstyrelsen har vi ansvaret for at inddrive gæld til det offentlige. Det er en vigtig opgave, der har stor betydning for samfundet og finansieringen af vores fælles velfærd. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder. Borgere og virksomheder skal opleve en enkel og effektiv service i kontakten med os.

Til denne opgave søger vi flere frontmedarbejdere til vores enheder i Borger- og Virksomhedskontakt, der ønsker at bidrage til god kundeservice med et ”smil i stemmen”. Vi varetager flere forskelligartede opgaver med en klar hovedvægt på telefonisk borger- og virksomhedskontakt vedrørende gæld til det offentlige, efterfulgt af sagsbehandling.

Serviceminded, robust og lyst til at lære nyt
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er, at du motiveres af at hjælpe og vejlede borgere og virksomheder. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tilsvarende stilling eller har anden erfaring med kunde- og/eller borgerkontakt, men det er ikke et krav.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • har en god menneskelig forståelse i dialogen med borgeren/virksomheden og kan tale med alle typer af mennesker
  • er tålmodig og kan forklare komplekse forhold på en enkelt og forståelig måde
  • er opsøgende, proaktiv og nysgerrig i forhold til at finde svar på de henvendelser, der kommer
  • er robust og professionel i myndighedsrollen, også når du skal håndtere den svære samtale
  • er omstillingsparat og har mod på at lære nyt såvel fagligt som IT- og systemmæssigt.
Selvom opgaverne er mange og tempoet er højt, hjælper vi altid hinanden. Det er derfor vigtigt, at du også har lyst til at bidrage med godt humør og det gode kollegaskab.

Ordentlighed, engagement og godt socialt sammenhold
Sammen med os får du en arbejdsplads, som er kendetegnet ved gode kolleger og en uformel omgangstone, hvor trivsel og arbejdsglæde er vigtigt.

Vi har en kultur der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og samarbejde, og vi har fokus på udvikling af rutiner og effektivitet i opgaveløsningen. Du bliver en del af en organisation, som prioriterer ordentlighed, engagement og et godt socialt sammenhold, og forventer, at du vil arbejde aktivt for det samme.

Du vil, sammen med andre nyansatte, blive klædt godt på i form af et tilrettelagt oplæringsforløb, herunder bl.a. sidemandsoplæring. Du vil blive introduceret til Gældsstyrelsen, og vi tilsætter løbende opfølgning og sparring via 1:1 samtaler og fokus på at gribe de udviklingsmuligheder, der byder sig. Vi giver dig plads til at vokse både menneskeligt og fagligt.

Vi har gode arbejdsvilkår og lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes mellem leder og medarbejder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning. Der kan være mulighed for arbejde på nedsat tid.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Kan du se dig selv i jobbet, så send din ansøgning og CV med relevante eksamenspapirer via linket ”Søg stillingen” senest den 25. februar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler løbende med tiltrædelse den 01. maj 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Frands Haaning Andersen på telefon 72 37 40 45 eller fungerende funktionsleder Anette Andersen på telefon 72 38 36 52.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Forud for ansættelse foretager vi restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige, og der vil blive indhentet referencer og straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Pionér Allé 1, 6270 Tønder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Tønder, Pionér Allé, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5988947

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet