Seneste regnskab fra PL RIBE ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

PL RIBE ApS i Tønder kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 12.116 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PL RIBE ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC VESTERHOLM ApS i Tønder kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC VESTERHOLM ApS en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlægerne på Torvet i Tønder ApS i Tønder kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 349.318 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlægerne på Torvet i Tønder ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


W. KRAGH A/S, STATSAUTORISEREDE REVISORER i Tønder kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde W. KRAGH A/S, STATSAUTORISEREDE REVISORER en bruttofortjeneste på 5,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Brinksgaard ApS i Tønder kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 412.076 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Brinksgaard ApS en bruttofortjeneste på -12.260 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler