Tønder SF øger fokus på ungdomsudvikling og oplever stor medlemsvækst

Foto: TM Tønder Håndbold.
dato

Stor medlemsfremgang for håndboldklubben Tønder SF. Det viser den nye opgørelse over DanskHåndbolds medlemstal for 2023.

Tønder SF vækster med hele 90 procent – dermed har den sønderjyske klub fået yderligere 96 medlemmer og tæller nu i alt 203 håndboldspillere.

En væsentlig del af succesen skyldes klubbens tilbud til de 0-6 årige med såkaldt Trille Trolle-håndbold, der er en blanding af håndbold og leg. Her er man vokset fra 12 til 47 medlemmer i aldersgruppen. Men også blandt de 13-18-årige går klubben flot frem fra 52 til 85 medlemmer.

På landsplan går DanskHåndbold ligeledes imponerende frem til det højeste medlemstal i ni år med 107.666 håndboldspillere. En stigning på 4.138 medlemmer.

Resultaterne skaber jubel hos chefen for DanskHåndbolds Udviklingsafdeling, Lars Møller.

”Især glæder det mig, at vi ser fremgang både blandt børn, unge og voksne. Æren skal i stor stil tilskrives vores mange frivillige ildsjæle ude i foreningerne, der leverer et utrætteligt stykke arbejde for at skabe gode fællesskaber og oplevelser for alle. Dem kan vi ikke takke nok for deres indsats,” siger han.

Kilde: DanskHåndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.