Dygtig dansk- og kulturfagslærer søges til 9. årgang hos Tønder Distriktsskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og engageret dansk- og kulturfagslærer til vores 9. årgang. 

Har du også andre linjefag, er det naturligvis en fordel, men det er ikke et krav. Om du har erfaring eller er nyuddannet er underordnet. Det vigtigste er, at du brænder for dine fag og har stærke relationskompetencer til unge mennesker. Det er fast stilling med ansæøttelse snarest muligt. 

Du kommer til at indgå i et stærkt årgangsteam med fokus på samarbejde og udvikling, og vi har i det kommende år fokus på at skabe motiverende læringsmiljøer for vores 9. årgang.

Vi søger en person, som både er robust og relationskompetent og med et børnesyn, hvor alle gør det så godt, som de kan. Med andre ord søger vi en dygtig og engageret medarbejder, som vil være en del af vores fantastiske skole, og gennem et stærkt og forpligtende teamsamarbejde vil være med til at udvikle vores fælles praksis. 

Tønder Distriktsskole – Overbygningsskolen er en filialskole i Tønder Distrikt med ca. 370 elever fordelt på 7. - 9. klassetrin. Skolen er placeret i Tønder by, tæt på centrum. 

Er du interesseret i stillingen kan du kontakte filialleder Morten Dahlhus på tlf. 20 57 38 27 eller på e-mail morda@toender.dk

Ansøgningsfrist er torsdag den 30. maj 2024 og vi forventer at afholde samtale snarest derefter.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Skolevej 9, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054780

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet