Faglige stærk pædagog til børnehaveafdelingen i Områdeinstitutionen Regnbuen, Skærbæk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at blive en del af en faglig og engageret personalegruppe, hvor også humor, glæde og omsorg for hinanden, har sin plads? Så er det måske dig, vi søger?

Regnbuen er en kommunal 0-6 års institution, bestående af to afdelinger og 16 ansatte. Småbørnsgruppen er normeret til 20 børn i alderen 0-3 år og børnehaven er normeret til 47 børn i alderen 2,9 år til 6 år. 

Pt. er børnehavebørnene fordelt på to matrikler i Skærbæk by på grund af stigende børnetal. Det betyder, at vores to ældste børnegrupper går i Himmelblå indtil sommeren 2024. Din stilling bliver hos de treårige i Regnbuen, men du kan også forvente at rykke i Himmelblå senere sammen med børnene.

Regnbuen ligger i umiddelbar nærhed af den nybyggede Skærbæk Distriktsskole, i et dejligt grønt område. Vi har en stor legeplads som benyttes dagligt og hvor vi ofte også spiser både madpakker og frugt. Himmelblå er placeret midt i byen, også med egen legeplads. Vi gør stor brug af vores nærmiljø, enten på gåben eller i Regnbuens ni-personers bus. I vinterhalvåret benytter vi blandt andet svømmehal og boldrum i Skærbæk Centret samt gymnastiksal. 

Vores åbningstid er fra kl. 6.00 – 16.30, fredag til kl. 16.00. 

Regnbuen ligger i ”Område Skærbæk”, hvor vi har et godt samarbejde med de seks andre institutioner.  

Se en lille film om vores område, hvem vi er og hvordan vi arbejder.

 

Hvem er vi?
Vi er en blandet gruppe af nyuddannede og erfarne, unge og gamle, pædagoger, assistenter og medhjælpere og vi kan rigtig godt lide hinanden i teamet. Derfor har vi øje for hinanden og samarbejdet på tværs af stuerne og vi er gode til at hjælpe hinanden, når der er behov. Men ud over det gode personalesamarbejde, så er vi her for børnene.

Vi er i gang med at oparbejde en systematisk evalueringskultur og prioriterer indsatsen, så vi får oparbejdet egne kompetencer og udviklet på de læringsmiljøer vi tilbyder børnene. Pt. arbejder vi med æstetiske og udviklende læringsmiljøer i børnehave, da vi har renoveret i Regnbuen og oprettet nye grupperum i Himmelblå. Vi er meget opmærksomme på at få skabt en fælles kultur i institutionen på tværs af de tre afdelinger, så derfor gennemarbejder vi pt. vores pædagogiske grundlag, så vi kan skabe fælles retning og forståelse. Derudover arbejder vi med kompetencehjulet, børnemiljøvurderinger, sprogvurderinger, tværfaglige sparringspartnere og alt muligt andet. – og bliver du nu nysgerrig på ”alt muligt andet” så ring og lav en aftale og kom og besøg os.

Hvad søger vi?
Vi søger en uddannet pædagog der kan se børnenes udviklingspotentialer og som er nysgerrig på børnenes intentioner. Måske har du erfaring med det pædagogiske ansvar som stuepædagog – måske har du ikke endnu, men du skal have lyst til at arbejde med den faglighed der ligger i at være et barns primære pædag og med alt hvad det indebærer i en travl hverdag – og du skal gøre det i samarbejde med dine kollegaer. Du skal have lyst til at arbejde struktureret med evaluering og den styrkede pædagogiske læreplan og tage ansvar herfor. Du skal kunne begå dig skriftligt og have IT kompetencer for at løse nogle af de pædagogiske opgaver du har, men fortvivl ikke – vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig i gang. Sidst men ikke mindst, så søger vi dine kompetencer til at inspirere os til at gå nye veje og udvikle vores institution.

Har du lyst til at arbejde sammen med os, vil vi gerne høre fra dig, til en udveksling af idéer og forventninger til et eventuelt samarbejde. Du skal også være velkommen til at søge stillingen selvom du er under uddannelse – for hvis du er den rette, venter vi gerne på dig.

Stillingen er på 32 timer pr. uge og med tiltrædelse pr. 1. marts 2024.

Ansøgningsfristen er fredag den 19. januar 2024, og vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogisk leder Lone Midtgaard på e-mail lonmid@toender.dk eller på tlf. 29 47 85 82, eler afdelingsleder Margit Fogtmann påe-mail mfa@toender.dk eller på tlf. 40 30 92 04.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Wegners Plads 2, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950831

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet