Fysioterapeut til vikariat på Træning & Rehabilitering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til et afvekslende job, og brænder du for genoptræning og rehabilitering? Så har vi måske jobbet til dig i Tønder Kommune da  vi søger  en engageret fysioterapeut til vores velfungerende Team Tønder i Træning & Rehabilitering.

Lige nu kan vi tilbyde et vikariat der som udgangspunkt er på 30 timer pr. uge, som vi ønsker besat fra den 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale. Vikariatet varer indtil den 31.  december 2024, hvor der eventuelt bliver mulighed for forlængelse. 

Træning & Rehabilitering  er delt i fire funktionelle teams og denne stilling er tilknyttet Team Tønder. Vores opgaver er almen og specialiseret genoptræning efter § 140, træning efter § 119 samt træning og rehabilitering efter § 86.1, 86.2 og 83a. Dermed har vi en bred vifte af opgaver og et spændende og varieret jobindhold.

På grund af at vi i 2024 har fået flere nye opgaver og har stort fokus på udvikling, har vi brug for en vikar, der kan fungere som springer til de opgaver, hvor vi har mest brug for hjælp. Du skal derfor som udgangspunkt møde ind i afdelingen i Tønder, men hvis der er brug for din hjælp i en af de andre afdelinger, kan du også komme til at arbejde ud fra disse. Dine opgaver vil især blive træning inden for de ortopædkirurgiske og medicinske specialer, hvor du møder borgere der har  problemer med bevægeapparatet og generelle funktionstab. Ud fra en individuel vurdering skal du sammen med borgeren planlægge og udføre træningsforløbet, som kan være individuelt,  på hold eller som egentræning efter program. For det meste skal du varetage træningen på vores træningsafdeling i Tønder, på plejecentre i Tønder eller i borgerens eget hjem.

I afdelingen er vi 39 glade og engagerede kollegaer, som sammen løser vores kerneopgave på et højt fagligt niveau og med stor tilfredshed hos borgerne. I samarbejdet har vi både indflydelse og ansvar i et arbejdsmiljø, der hele tiden udvikler sig.

Vi har et godt samarbejde med vore samarbejdspartnere i kommunen og på sygehuset. Dermed har vi mulighed for at tilrettelægge gode træningsforløb i sammenhæng med andre kommunale og regionale tilbud og dermed sikre borgerne optimale muligheder for at genoprette og bevare tabte funktioner.

Vi forventer, at du

 • er uddannet fysioterapeut 
 • er mødestabil og fagligt engageret
 • kan arbejde selvstændigt og prioritere dine arbejdsopgaver
 • er fleksibel og god til at samarbejde med borgere, kollegaer og samarbejdspartnere
 • har en rehabiliterende tilgang
 • har en anerkendende tilgang
 • har lyst til at deltage i udvikling
 • ser dokumentation og tværfagligt samarbejde som en naturlig del af det daglige arbejde
 • har kørekort.

Vi tilbyder

 • et afvekslende og udfordrende job
 • gode kollegaer i  hele afdelingen, hvor du kan hente monofaglig støtte
 • mulighed for faglig udvikling
 • stor grad af selvtilrettelæggelse
 • løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Du kan få mere at vide om jobbet hos leder Karen Sørensen på tlf. 24 89 47 25  eller driftsleder Holger Haubold tlf. 24 89 54 10.

Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med ansættelsen indhenter straffeattest og reference for den person, som vi tilbyder stillingen.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Carstensgade 6-8, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6035067

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet