Miljømedarbejder til grundvandsgruppen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at give et bedre miljø videre til de næste generationer? Vil du være med til at arbejde for at fremme drikkevandskvaliteten og en grundvandsudnyttelse i balance i Tønder Kommune? Har du en naturvidenskabelig uddannelse og lyst til at arbejde med markvanding, drikkevand, vandværker, tilsyn m.v. Så er du måske vores ny kollega i Myndighedsafdelingens grundvandsgruppe. 

I Tønder Kommune har vi noget af Danmarks mest unikke natur. Har man først set sort sol over marsken, når op imod en million stære tegner de fascinerende mønstre på himlen, så glemmer man det aldrig. Naturen i Tønder Kommune er overvældende.

Hvad skal du arbejde med?

Du vil være myndighed på drikkevandsområdet, det vil sige træffe myndighedsafgørelser, give markvandingstilladelser, samarbejde med vores lokale vandværker om drikkevandskvaliteten og føre tilsyn med dem og meget mere. Arbejdet vil desuden omfatte opgaver i forbindelse med at besvare spørgsmål fra kollegaer og samskabe med kommunens borgere. Endelig spiller samarbejdet med kollegaerne i afdelingen og forvaltningen en vigtig rolle.

Sparring, fælles opgaveløsning og den gode dialog har høj prioritet hos os, så vi sammen med borgerne kan skabe de bedste løsninger.

Vi lægger vægt på, at du

 • har stor lyst til at lære og udvikle dig inden for forskellige fagområder – også selv om området er nyt for dig
 • har en relevant uddannelse; for eksempel kan du være uddannet ingeniør, geolog, ferskvandsbiolog, miljøtekniker, naturgeograf, landinspektør mv.
 • har lyst til - og gerne erfaring med - at arbejde med rollen som myndighed
 • har interesse for at arbejde i en offentlig forvaltning og er god til at kommunikere 
 • kommer med egne idéer og er løsningsorienteret
 • er omhyggelig i din tilgang til opgaveløsningen
 • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for både egne og fælles projekter
 • kan indgå i et team og er god til at samarbejde
 • har kørekort B.

Og det er godt, hvis du taler tysk til husbehov

Vi forventer ikke, at du kan løfte alle opgaver fra dag ét. Men du skal have forudsætningerne og lysten til at lære områderne at kende enten fra din uddannelse eller via erfaring fra andre ansættelser.

Hvem er vi?

I Myndighedsafdelingen under Teknik & Miljø er vi 37 engagerede og dygtige kolleger, der arbejder med myndighedsopgaver inden for vandløb, veje, kystbeskyttelse, Tøndermarsken, spildevand, grundvand, landbrug, virksomheder, jordforurening, affald, natur, byggetilladelser m.v.

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange spændende og forskelligartede opgaver. Du får god mulighed for personlig og faglig udvikling i form af sidemandsoplæring, deltagelse i kurser og efteruddannelse. Vi lægger vægt på god faglighed og stort engagement med fokus på at finde løsninger i samarbejde med borgere og virksomheder.

Opgaver løser vi i en uhøjtidelig omgangstone i et åbent kontormiljø, hvor et godt arbejdsmiljø, fleksibilitet for den enkelte, videndeling og sparring er vigtige elementer i vores hverdag.

Vi synes, at Tønder Kommune er et godt sted at bo og arbejde. Her er blandt andet rig mulighed for at dyrke fritids- og friluftsinteresser i en storslået natur. Vi bor i en grænseregion og det betyder, at der er mulighed for spændende samarbejder og kulturoplevelser på tværs af grænsen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling med ugentlig arbejdstid på 37 timer pr. uge fordelt fleksibelt. Der er mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage efter aftale. Løn fastsættes efter dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdspladsen er placeret på Tønder Rådhus, Wegners Plads 2, 6270 Tønder. 

Tidsplan for ansættelsen

Ansøgningsfristen er den 5. maj 2024. Den 7. maj 2024 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til samtale. Du får besked samme dag, hvis du er en af de udvalgte ansøgere. 

Vi afvikler samtaler den 15. maj 2024 i tidsrummet kl. 8 - 16 på Tønder Rådhus, Wegners Plads 2, 6270 Tønder.

Vi vil gerne have stillingen besat den 1. august, 15. august eller 1. september 2024.

Mere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

 • Tina Bagge Bonnichsen på telefon +45 24 46 05 53
 • Niels Ole Baecher på telefon +45 74 92 92 03
 • Lene Øvig på telefon +45 74 92 92 07

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Tønder Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Wegners Plads 2, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025560

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet