Økonomikonsulent til Tønder Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med økonomistyring og økonomiske analyser i Tønder Kommune ? - så er dette job måske noget for dig …

Vi søger en økonomikonsulent til Økonomi & Analyse, som udfører koncern- og serviceopgaver indenfor budgetlægning, økonomistyring samt analyseopgaver for hele organisationen, herunder servicering af forvaltninger og institutioner. 

Du bliver en del af teamet Økonomi på Fagområder. Vi udfører opgaver inden for dagtilbud, skole, social, arbejdsmarked, sundhed, kultur/fritid og teknik/miljø/klima. 

Om jobbet

Du skal sammen med teamet være med til at løse opgaver indenfor

 • økonomistyring, controlling og budgetopfølgning
 • drift og udvikling af værktøjer til rapportering
 • udarbejdelse af projektregnskaber 
 • afstemninger af statuskonti og styrke vores konsulentrolle med at servicere organisationen 
 • udviklingsprojekter og ved implementering af beslutninger. 

Der vil være en oplæringsfase, hvor du skal være indstillet på betjening af forskellige økonomiområder, samt bidrage til at servicere vores eksterne samarbejdspartnere. Du skal lave økonomiske beregninger og foretage analyser, som du skal kunne præsentere for chefer, samarbejdspartnere og andre relevante herunder på sigt politiske fagudvalg. Formidling af økonomiske problemstillinger, så andre kan forstå dem, vil indgå i jobbet. Du skal kunne arbejde tværfagligt med medarbejdere og ledere fra andre dele af organisationen. 

I Tønder Kommune har vi én samlet økonomifunktion i afdelingen Økonomi & Løn. Afdelingen består af 45 medarbejdere, som er opdelt på to områder; ”Betaling, Udbud og Løn” og ”Økonomi og Analyse”. I Økonomi & Analyse er vi 22 medarbejdere og i teamet Økonomi på fagområder er vi 12 medarbejdere. 

Om dig

Du har en kommunal uddannelse eller lignende relevant uddannelse med økonomisk profil og gerne med erfaring fra en anden offentlig myndighed. Nyuddannede er velkomne til at søge. Du vil opleve, at vi gerne vil lære fra os og dele vores faglige viden med dig. 

Din profil

Vi lægger vægt på at du

 • har interesse og flair for tal og økonomiske sammenhænge
 • arbejder analytisk, metodisk og systematisk 
 • arbejder struktureret og forstår at følge opgaver til dørs
 • er rutineret bruger af Excel
 • har interesse for kommunikation og formidling, både skriftlig og mundtlig
 • er god til at samarbejde, både i et team og i tværfaglige sammenhænge
 • har et godt og smittende humør.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Petersen på tlf. 21 35 90 56 eller e-mail mip@toender.dk

Ansøgningsfristen er den 25. april 2024 og vi forventer, at holde samtaler den 29. april 2024.

I Tønder Kommune arbejder vi ud fra et fælles sæt af leveregler, der sætter rammen for et sundt og godt arbejdsmiljø, med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Ansættelsesvilkår
Forventet tiltrædelse er den 1. juni 2024 og gerne før. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Wegners Plads 2, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028791

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet