Pædagog til Botilbuddet Ulriksallé 102A

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have spænddende udfordringer i din hverdag? Ønsker du en arbejdsplads, hvor der er fokus på at udvikle den pædagogiske faglighed? Så læs videre herunder.

Ulriksallé er et døgntilbud under Voksen Socialt Området. I tilbuddet bor der syv borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Borgerne er delvis selvhjulpne og er i dagtimerne i beskyttet beskæftigelse. 

Vores faglige tilgang er struktureret, anerkendende og med afsæt i positiv psykologi. Vores metoder er Tegn til Tale (TTT) og værdsættende samtale (Appreciative Inquiry) Vi arbejder med den anerkendende kommunikation, ud fra en systemisk pædagogisk tilgang. Vi arbejder med relationer og dialog i hverdagen og borgerne får udarbejdet egne støttesystemer i forhold til struktur og kommunikation.

Vi søger en pædagog med tydelige faglige kompetencer og en anerkendende tilgang, som udspringer fra et systemisk fundament. Stillingen er på 37 timer pr. uge og der er skiftende arbejdstider, samt weekendarbejde. Vi ønsker stillingen  besat snarest muligt.

Vi søger dig, som 

  •  hviler i dig selv og dit virke 
  •  er tydelig i kommunikationen
  •  kan arbejde struktureret 
  •  er ansvarlig, loyal, fleksibel og selvstændig
  •  er faglig velfunderet.  

Vi tilbyder

  • en arbejdsplads med fokus på at udvikle den pædagogiske faglighed
  • indflydelse
  • spændende udfordringer
  • supervision og uddannelse

Har du brug for yderligere oplysninger, eller et forudgående besøg, er du velkommen til at kontakte leder Liss S. Oksen på tlf. 74 92 83 73 / 25 11 29 69. 

Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og indgåede lokale aftaler, og vi gør opmærksom på, at vi indhenter straffeattest inden du bliver ansat

Vi glæder os til at høre fra dig, og du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Ulriksallé 102, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000899

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet