Sagbehandler til Jobcenter Tønder - Team Job & Helbred

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at iværksætte målrettede indsatser med henblik på borgernes selvforsørgelse? Brænder du for et arbejde, hvor udvikling, faglig kvalitet og borgeren er i centrum? Kan du arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og kunne du tænke dig et job på en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og hvor ambitionerne og humøret er højt? Så er det måske dig, vi søger.

Job & Helbred dækker over vores Jobbutik og sygedagpengeafdeling på Jobcenteret. Vores hverdag er travl, og vi udvikler løbende for at fastholde en høj faglig kvalitet. Vi vægter det gode arbejdsmiljø, og det opnår vi ved at have fokus på den gode dialog med borgere, samarbejdspartnere og kollegaer. Vi vil lykkes sammen med borgeren, og skabe resultater sammen.

I Tønder Kommune arbejder vi med organisatorisk læring og samskabelse som grundlaget for vores arbejde.

Hvad kommer du til at arbejde med?
Dit arbejdsområde bliver primært sagsbehandling i forhold til borgere, der modtager sygedagpenge, hvor du skal støtte og motivere borgeren for at vende tilbage til beskæftigelse hurtigst muligt. Opgaverne består i at holde opfølgningssamtaler med borgere, som er sygemeldt fra et arbejde eller en A-kasse. Du skal træffe afgørelser vedrørende uarbejdsdygtighed, indsatser eller anden støtte efter beskæftigelsesindsatsloven, forlængelse samt det arbejde der ligger i at klargøre en sag med henblik på at forelægge sagen for Rehabiliteringsteamet. Du skal koordinere forløb med relevante samarbejdsparter, herunder arbejdsgiver, læger, pårørende, sundhedskonsulenter, mentorer mm. 

Der er en høj grad af dokumentation og skriftlighed i funktionen.

Vi tilbyder

 • et arbejdsområde med udfordringer, hvor vi lægger vægt på høj faglighed og trivsel
 • et godt arbejdsmiljø med engagerede og resultatorienterede kollegaer
 • en kollega som bliver din mentor i minimum tre måneder
 • ugentlig sparring, hvor fokus er dynamisk sagsbehandling og fælles læring
 • sundhedsordning, frugtordning og en velfungerende personaleforening.

Du er en kollega, som

 • er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har en anden relevant baggrund gerne med erfaring med sagsbehandling inden for sygedagpengeområdet
 • har kendskab til Lov om sygedagpenge og ”Trappemodellen” samt Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. Herudover har du erfaring med at arbejde efter forvaltningsloven, retssikkerhedsloven og persondataloven
 • vægter den tillidsfulde og dialogbaserede kommunikationsform, og har lyst til at lære samt at udvikle dig selv
 • har gode kommunikations- og formidlingsevner, såvel mundtligt som skriftlig 
 • kan formulere dig kort og præcist på skrift
 • er fortrolig med digitale værktøjer på brugerniveau (gerne KMD Momentum)
 • er selvstændig og fleksibel i forhold til planlægning og opgaveløsning, når hverdagen udvikler sig anderledes end forventet
 • trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomsterne med Socialrådgiverforeningen eller HK og principperne for NY Løn.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne N Schlüter, e-mail mnc1@toender.dk eller telefon 51 60 96 71.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Jomfrustien 2, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041518

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet