Sagsbehandlere med interesse for ejendomshandel, økonomi og administration til vores kontor i Tønder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Advokatsekretær, kontorassistent, jordbrugsteknolog, ejendomsmæglerassistent - eller bankuddannet? Vejen til vores jordfordelingskontor er mange. Kan du holde styr på aftalerne, når landbrugsarealer bliver opkøbt og omlagt til natur, så er det dig, vi søger.

Stå i spidsen for dine egne projekter
Vi søger nye kolleger til Team Jordfordeling i Tønder, hvor vi i øjeblikket er 10 sagsbehandlere, der løser tilsvarende opgaver. Din opgave bliver at gøre handler klar i en jordfordeling, så lovgivningen bliver overholdt og økonomien sikret, når mange landbrugsarealer - på samme tid - skifter hænder i store jordfordelingsprojekter. Udover samtidige handler i en jordfordeling, handles der også individuelt på skøde.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og får ansvaret for klargøringen af dine egne projekter. Der indgår mange aspekter i berigtigelsen af en jordfordeling, og derfor kommer du til at arbejde sammen med mange andre kolleger og på tværs i teamet. En stor del af dit arbejde bliver at håndtere dialogen med eksterne samarbejdspartnere, f.eks. Jordfordelingskommissionen, landinspektører, Tinglysningsretten, Geodatastyrelsen o.a., der er involveret i jordfordelingsprojekter på forskellig vis. Når der holdes møder med deltagerne i et jordfordelingsprojekt, vil du komme til at fungere som mødeleder. Her bidrager du bl.a. med oplæg om den aktuelle jordfordelingsproces.

Administrativ stærk profil med sans for detaljen
Du er kontoruddannet, med erfaring fra advokatbranchen, fra arbejde med ejendomshandel/-administration eller fra den finansielle sektor. Viden om ejendomshandel, tinglysning, servitutter, pant, belåning og rettigheder i fast ejendom vil blive prioriteret. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling fra det offentlige.

Du har erfaring med Excel og Word og gerne GIS kortprogrammer. Vi sørger naturligvis for oplæring i både dette og stillingens øvrige opgaver.

Kernen i dit arbejde bliver at sikre, at der er overensstemmelse mellem de aftaler, som vores jordfordelingsplanlæggere indgår med lodsejerne, at areallovgivningen er overholdt, og at ejerforholdene er korrekte i forhold til tingbog og matrikelkort. Det også dig, der har opgaven med at sikre den endelige registrering i matrikel og tingbog af de mange samtidige handler. Du vil desuden skulle udforme udbudsmateriale til landinspektører og vurdere de indkomne bud.

Vi forventer at du:

  • Arbejder selvstændigt, struktureret og sikkert
  • Kan håndtere mange opgaveelementer på samme tid
  • Kan overholde stramme deadlines og samtidig bevare kvaliteten i arbejdet
  • Har stærke skriftlige formuleringsevner
  • Kan holde oplæg på møder med mange deltagere
  • Er dygtig til at skabe relationer med eks. banker, realkreditinstitutter, landmænd og andre samarbejdspartnere.
Dit arbejdssted bliver vores kontor i Tønder, men du vil også i perioder skulle køre til møder rundt i landet, når der holdes møder om den enkelte jordfordeling. Landbrugsstyrelsen stiller i den forbindelse tjenestebil til rådighed.

Velkommen til enheden Natur- og Landbrugsudvikling – din nye arbejdsplads
Natur- og Landbrugsudvikling er en enhed med erfarne medarbejdere, der arbejder i 5 teams. Vi sidder i åbent kontorlandskab i i gode og velindrettede lokaler i den gamle kaserne i Tønder. Vi har en åben og ærlig ledelsesstil, tilbyder medarbejderne gode udviklingsmuligheder og vi har fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du bliver en del af Team Jordfordeling – et team med 25 medarbejdere.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO (Det statslige område) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pionér Allé 9, 6270 Tønder.

Der er tale om 4-5 stillinger (fuldtidsstillinger), som ønskes besat senest 1. september 2024.

Kontakt
Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte teamleder i Team Jordfordeling, Marianne Kjeldtoft Hansen på telefon 93 59 73 17.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning
Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis (inkl. karakterer) og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 26. maj 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade , 1602 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6039999

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet