Tysk- og idrætslærer til privatskole i Tønder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Marieskolen er en privatskole beliggende centralt i Tønder. Skolens værdier er faglighed, dannelse og nærvær, og skolen underviser både niveaudelt og klassedelt, afhængigt af fag, fra 0.-9. klasse.

 

På Marieskolen tilbyder vi en arbejdsplads, hvor du får mulighed for personlig og faglig udvikling, og skolen tilbyder en fleksibel dagligdag, hvor du som lærer har metodefrihed og frie rammer til at udføre den undervisning, som passer netop dig og din elevgruppe bedst.

Vi tilbyder en elevgruppe, som er fagligt engagerede og motiverede, og som går i skole, fordi de gerne vil lære noget nyt – i fagene og om sig selv som individer. Elever, forældre og skole indgår i et forpligtende fællesskab, hvor det at være en del af Marieskolen er et aktivt tilvalg, og noget man er stolt af.

 

Det er afgørende, at du kan identificere dig med skolens værdigrundlag, og at du er indstillet på at indgå som en del af en aktiv og engageret personalegruppe, hvor skolens organisatoriske grundlag med blandt andet niveaudelt undervisning er grundlæggende.

 

Vi søger en lærer, der kan starte efter sommerferien. Stillingen kan tilrettelægges som en stilling mellem 80-100% alt efter dine ønsker. Du skal kunne undervise i tysk og idræt, og gerne også i historie og de humanistiske fag på mellemtrinnet. Stillingen er som udgangspunkt også en klasselærerstilling i en 5. klasse.

 

På lærerværelset er faglig sparring, åben kommunikation og godt humør i højsædet, og vi søger en lærer, der er interesseret i at blive en del af et stærkt team, hvor holdånd og passion for at levere fantastisk undervisning er drivkraften.

Stillingen tiltrædes 1. august 2023, og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation samt organisationsaftalen for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie skoler. Der gives derudover lokalt løntillæg.

Alle ansøgninger bliver behandlet med diskretion.

 

Send din ansøgning til adm@marieskolen.dk. Ansøgningsfristen er den 20. juni 2023 kl. 12.00, og ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Yderligere oplysninger kan fås på skolens hjemmeside www.marieskolen.dk eller hos skolens ledelse på tlf.: 73 11 57 58

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Den selvejende institution Marieskolen, Richtsensgade, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: adm@marieskolen.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847423

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet