Undervisere søges til spændende kurser i Tønder kommune

Profilbillede
dato

Har du lyst til at undervise i italiensk for begyndere, yoga, jagt, kreative fag eller aktiviteter i naturen? Så vil vi gerne høre fra dig, for vi mangler undervisere i det meste af Tønder kommune.

Du må selvfølgelig meget gerne have undervisningserfaring, men det er ikke et krav. Vigtigst er, at du kan formidle din viden til andre og fastholde og styrke deres lyst til at lære. Vores deltagere er voksne, der selv har valgt at komme, så her behøver du ikke kæmpe med umotiverede elever!

Det kan være en fordel - men er ikke et krav - hvis du har relation til eller forankring i lokalområdet.

Som underviser hos AOF er du selv ansvarlig for udviklingen af dit kursusmateriale, og du har på samme måde meget frie rammer i forhold til kursusindhold, -struktur og -længde. Dog sker planlægningen af kurset i dialog med vores leder af Folkeoplysningen, som du kan bruge til sparring efter behov.

Ansættelse sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven, når der er deltagere nok på dit kursus. Aflønning sker ifølge Statens lønbekendtgørelse for Folkeoplysning. Timelønnen er pt. 319 kr. pr. lektion á 45 minutter (inkl. forberedelse). Hertil kommer 12,5 % feriepenge.

Hvis du vil være en del af vores skole, så skal du være indstillet på selv at gøre en indsats for at sprede budskabet om dit kursus. Vi hjælper gerne med materiale, men da du bliver ansat fra kursus til kursus, øger du ganske enkelt din egen jobsikkerhed, når du deler et opslag på Facebook, hænger en plakat op i Brugsen og lægger en flyer på biblioteket eller hos din frisør. Vi gør alt, hvad vi kan – men vi klarer os bedre med din hjælp.

Hvis du har lyst til at blive en del af os, så send os et kortfattet cv og fortæl os om dit fag og din baggrund for at undervise i netop det fag. Vi indkalder løbende til samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (2-8 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

AOF Center Sydjylland, Hededammen, 6705 Esbjerg Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030233

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet