Vågen nattevagt til Botilbud Kastaniebo - tidsbegrænset stilling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trives du med at arbejde om natten, og vil du være en del af et godt arbejdsmiljø? Er du engageret, reflekterende og klar til at arbejde alene om natten? Så er det dig, vi søger.

På Kastaniebo søger vi en nattevagt, da en af vores nuværende nattevagter skal på videreuddannelse. Stillingen er på ca. 30 timer pr. uge, og er tidsbegrænset i 13 måneder.

Din kommende arbejdsplads
Kastaniebo er en del af Voksen Social Området i Tønder Kommune. Vi er et ABL § 105 tilbud hvor der ydes § 85 støtte til borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. Der bor i alt 18 borgere i alderen 28 - 65 år. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde med individuelle behov, som den enkelte borger har brug for, så den enkelte borger føler sig tryg hver nat.

Dit kommende job
Du kommer til at arbejde alene om natten. En nattevagt starter kl. 22.45 til overlap med aftenvagten, og du har fri næste morgen kl. 7.00. Du vil have borgerrelateret opgaver, som tilsyn, personlig pleje, forflytninger samt give medicin. Der vil også være praktiske opgaver, blandt andet rengøring i fællesarealer, smøre madpakker og vasketøj. Du skal også dokumentere dit arbejde med borgerne i Nexus, som er vores elektroniske journalsystem.

Dine faglige og personlige kompetencer
Din uddannelse er underordnet, men vi ser gerne du har erfaring inden for området. Du skal have en anerkendende, motiverende, struktureret og tillidsskabende tilgang til andre mennesker. Du skal være robust, og skal kunne bevare overblikket i stressede situationer. Om natten skal du kunne foretage selvstændige vurderinger og handle derefter. Din etik og ordentlighed er i højsæde, og du skal sætte en ære i at gøre en forskel for mennesker, som har behov for din støtte og hjælp.

Som nattevagt tilbyder vi dig

  • gode kollegaer
  • godt arbejdsmiljø og god trivsel
  • en arbejdsplads i udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit præg på borgernes liv
  • en arbejdsplads med fokus på kerneopgaven
  • deltagelse i relevante personalemøder og kursusdage.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte tilbudsleder Anita Carlsen-Rausch på mobil 21 19 33 89 eller e-mail ancar@toender.dk

Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og indgående lokale aftaler. Vi gør opmærksom på, at vi indhenter straffeattest inden du bliver ansat. Vi indhenter også reference fra tidligere/nuværende arbejdsgiver.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Kastanieallé 3, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027414

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet