Vær med til at præge den grønne dagsorden. Vi søger en ny jurist til vores team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at bruge din juridiske faglighed til at understøtte den grønne omstilling? Er du god til at samarbejde med andre fagligheder i en stor og ambitiøs styrelse, både lokalt og på tværs af landet? Så er det nu du skal gribe muligheden for at blive en del af et stærkt og postivit team med grønne ambitioner.

Du kan gøre en forskel hos os
Du vil blive mødt af mange forskelligartede juridiske udfordringer, der både vil kræve din juridiske såvel som dine forretningsmæssige kompetencer. Det vil særligt være i samarbejdet med enhedens sagsbehandlere, at du er med til sikre en myndighedsrolle, der er kendetegnet ved at være bindeled mellem god forvaltning, og landbrugerens og kommunens grønne ambitioner. Orienteringen mod lovgivningsarbejdet i EU og implementering i dansk lovgivning har derfor en vigtig betydning for, at vi kan bidrage med en pragmatisk og løsningsorienteret sagsbehandling, der sikrer udmøntningen af skov-, natur- og klimaprojekter.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • At sikre et gennemarbejdet administrationsgrundlag, hvor bekendtgørelser og instrukser danner rammerne for ensartede og korrekte afgørelser
  • Juridisk kvalitetssikring af opgaveløsningen i enheden
  • Aktiv juridisk og faglig sparring på tværs af enheden
Selvstændig og udviklingsorienteret jurist
Vi forestiller os, at du er jurist (cand.jur, cand.merc.jur eller lignende) gerne med nogle års erfaring med offentlig administration. Du har en alsidig juridisk faglighed, herunder viden om og interesse for EU-ret og forvaltningsret. Du er fagligt nysgerrig, og motiveres af at finde løsninger sammen med andre.

Du vil få en hverdag, hvor der bliver sat stor pris på din juridiske faglighed, din selvstændighed og din evne til at træffe og kommunikere beslutninger. Der vil være stor efterspørgsel efter din viden og dine kompetencer, og der vil være mange forskelligartede opgaver, som kræver, at du har en forretningsdrevet tilgang til opgaveløsningen, der i sidste ende kommer landbruger og kommune til gode. Derudover skal du forvente, at du kommer til at arbejde i dybden med løsningen af sagerne i tæt dialog med sagsbehandlerne, og med ledelsesgruppen.

Vi forestiller os, at du i øvrigt kan nikke genkendende til, at du er:

  • Analytisk og omhyggelig, samt i stand til at håndtere komplekse sagsområder og opgaver med høj kvalitet.
  • En dygtig formidler, både skriftligt og i dialogen med modtageren
  • Teamplayer, der gerne både giver og modtager sparring og feedback
Det kan vi tilbyde dig som kollega i vores team
Du vil indgå i et mindre team, hvor du kan sparre med vores anden jurist og to kolleger, som indgår i vores agile setup. Du vil referere til enhedschefen. Vi er en del af enheden Projekttilskud, hvor vi er ca. 100 medarbejdere, hvoraf 45 medarbejdere sidder i Tønder og resten i Augustenborg. Du vil komme til at sidde sammen med vores kolleger i Tønder.

Til dagligt administrerer vi en række vand, natur- og skovtilskudsordninger under CAP-programmet. Enheden består af to teams, hvor mange forskellige fagligheder trives i en produktiv hverdag præget af en uhøjtidelig og samarbejdsorienteret tone. Derudover håndterer enheden opgaver med betjening af vores direktion og det politiske niveau.

I Landbrugsstyrelsen lægger vi vægt på fleksibilitet i arbejdstidstilrettelæggelsen og er kendte for at være en fleksibel og familievenlig arbejdsplads, hvor der er god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig eller konsulent, afhængig er erfaring og kompetencer. Du vil blive ansat i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pionér Allé 9, 6270 Tønder.

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, ønskes besat hurtigst muligt, dog senest pr. 1. august 2024

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Stig Gronwald-Jørgensen på telefon 21 13 47 59.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk

Send dit cv til os!
Du behøver ikke at sende en ansøgning! Vi vil dog gerne bede dig om at sende dit CV til os samt at svare på 3 spørgsmål, som du finder i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 5. maj 2024.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade , 1602 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029093

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet