Visitator til Myndighedsafdelingen i Pleje & Omsorg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med lovgivning, borgerkontakt og visitering til diverse ydelser i en afdeling præget af høj faglighed, trivsel og godt kolleskab? Så er det måske dig, vi har brug for.

En af vores visitatorer går på pension og vi har derfor en 35 timers stilling ledig pr. 1. august 2023. Arbejdspladsen er fysisk placeret på Fabriksvej 12 i Tønder med reference til myndighedslederen.

Vi søger en engageret socialrådgiver, sygeplejeske eller terapeut. Vi forventer, at du er i stand til at træffe afgørelser i henhold til serviceloven, give kvalificeret rådgivning og iværksætte tiltag til borgere, så de kan forblive selvhjulpne længst muligt.  

Opgaverne ligger primært inden for servicelovens §§ 83, 83a, 86, 94, 95, 114 samt varetagelse af andre opgaver som plejeboligansøgninger, magtanvendelse og praktikfunktion for studerende m.m.

Myndighedsafdelingen består af tre teams med socialrådgivere, sygeplejersker, terapeuter og administrative medarbejdere. Derudover er hjælpemiddeldepotet en vigtig del af afdelingen. Du bliver en del af et team bestående af 10 visitatorer.

I Tønder Kommune er der fokus på at arbejde rehabiliterende med udgangspunkt i den enkeltes borgers ressourcer og behov. Som visitator skal du møde borgere og pårørende på en respektfuld og anerkendende måde og kunne facilitere et konstruktivt samarbejde med afsæt i den enkelte borgeres personlige ressourcer samt de lovgivningsmæssige muligheder og kommunale rammer. Vi er aktuelt i en brydningsfase, hvor vi ønsker at være undersøgende i tilgangen til borgerne og afprøve andre mere individuelt baserede løsninger.

Vi tilbyder

  • et team præget af høj trivsel, stor hjælpsomhed og engagement
  • en arbejdsplads med flere fagfællesskaber med mulighed for tværfaglig sparring i hele huset
  • selvtilrettelæggelse af arbejdstid og arbejdsdag
  • en afdeling der sætter faglighed højt og har fokus på kvalificering af opgaveløsningen.

Vi forventer, at du

  • har nogle års erfaring, gerne med sagsbehandling
  • har indsigt i og forståelse for at forvalte lovgivning og det politisk vedtagne serviceniveau
  • er fleksibel og i stand til at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst
  • er robust, handlekraftig og kan bevare et overblik
  • har lyst til at bidrage til teamets udvikling og tør tænke nyt
  • er empatisk og har gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt
  • har it-kompetencer, gerne med kendskab til Nexus
  • har kørekort.

Du vil møde en arbejdsplads, hvor et sundt arbejdsmiljø er præget af, at vi møder hinanden tillidsfuldt og respektfuldt og godt kollegaskab og smil går på tværs af alle teams.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Fabriksvej, 12, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://toender.career.emply.com/ad/visitator-til-myndighedsafdelingen-i-pleje-omsorg/t51jk9/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835587

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet