Weekendafløser til kantine i Tønder - Gør en forskel i madverdenen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udgik efter et deltidsjob, hvor du gør en forskel?

Er du serviceminded med stort ”S” og passioneret omkring alt, der har med mad at gøre? Forstår du helt naturligt, hvor afgørende det er at møde alle gæster med et ønske om, at give dem en rigtig god oplevelse, være imødekommende og sætter du stolthed i at bidrage til dit teams succes?

Matcher du vores vision: ”DinnerdeLuxe har en vision, der bygger på en passion: At servere madoplevelser ind i hjertet på vores kunder. Derfor skal vi lægge kræfter og ærlighed i alt, hvad vi laver. Vi vil sætte nye standarder indenfor catering. Vi vil tilbyde mad og service i top, så ingen er i tvivl om, hvem vi er, hvor vi er og hvorfor vi er her.”

Brænder du for at arbejde i en kantine, hvor du skal hjælpe til med forskellige serviceopgaver?

Du er:

Nysgerrig efter at prøve kræfter med kantine-verdenen, og du brænder for at yde en fantastisk service hver dag og møder altid kunderne med et smil. Som person er du løsningsorienteret, fleksibel og altid klar på hjælpe kunden. Da du arbejder alene, skal du også være egenrådig og ansvarsbevidst.

Jobbet:

Du skal være klar på at træde til i køkkenet og have ansvaret for at betjene og hjælpe kunderne, fylde buffeten op, generelt optimere salgsområdet, så det fremstår indbydende, og sørge for at ordne opvask, rengøring og diverse andre opgaver.

Vi tilbyder:

En spændende stilling, hvor du får ansvar og mulighed for at sætte dit præg på dine opgaver i en spændende og udfordrende arbejdsgang.

Kan du se dig selv i ovenstående? Så er du måske vores nye weekendafløser til vores kantine i Tønder.

Der er tale om en weekendafløser hvor du indgår som tilkaldevikar. Det er typisk 1-2 weekender om måneden og 14 timer pr. weekend ligeligt fordelt på lørdag og søndag.

Spørgsmål?

Kontakt Drifts- og Kundechef Kenneth på job.kenneth@dinnerdeluxe.dk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.kenneth@dinnerdeluxe.dk. Skriv ’Weekendafløser Tønder’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mailadresse. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DINNERDELUXE ApS, Egsagervej, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066672

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet